Marci blog,s

Üdv mindenkinek a blogon!A nevem Marci 10.És egyszer kommentátor/újságíró szeretnék lenni.Csak úgy mint a példaképem T,héo.Nem utánozni akarom hanem példaképként nézek fel rá.Remélem tetszeni fog a blog. Az e-mail cím : marci2001@citromail.hu

Indavideo

Utolsó kommentek

Archívum

Blog&Hírek

marci 10 2010.08.16. 08:15

Fifa 11 :

Hamarosan meg jelen a fifa 11.Vagy is hamarosan meg születik az első meccs.Ez azt jelenti, hogy a Barcelona és az Inter vadonat új mezében fog pájára lépni no meg az új játékosaival.

Játékbemutatók :

Hát kérdéses leszneke játékbemutatók amit majd meglátunk.Egyelőre annyit ígéhetek, hogy egy bisztos, hogy lesz.Adikis initotam egy szavazást a Porr-l-on (Legyen játékbemutató a blogon?)címszóval.

Gondok :

Annyi gond van, hogy : sajnos egyelőre csak a youtube-én látjátok a videókat.De amig ott látjátok addig katt a képre mert meg éri.Ennyit a gondokról.

Apróságok :

Annyi aproság, hogy jővő héten is lesz Blog&Hírek.Nézzetek be a blogra.Sziasztok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marciblogs.blog.hu/api/trackback/id/tr542224784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása